RVDH LOGO

Contactgegevens

Fresiastraat 14
2071 NV  Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 536 44 36

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veruit de meeste werkzaamheden van Rodenburg & Van der Hoeven worden door onze eigen adviseurs uitgevoerd. Afhankelijk van de gewenste dienstverlening, gevraagde capaciteit en deskundigheid kunt u te maken krijgen met experts uit ons directe netwerk:
 
Een samenwerkingsverband van ervaren KAM adviseurs uit heel Nederland. Op deze manier kan de klant gebruik maken van adviseurs die een landelijke dekking kunnen verzorgen. Kijk op de site voor meer informatie.

Eric Tabak
In het huis van de timmerman piepen de deuren. Maar een sprekender voorbeeld is wellicht de veiligheidskundige die je met een snelheid van zo'n 150 km/u heeft ingehaald, terwijl hij aantekeningen maakt van het telefoongesprek dat hij op dat moment voert. Maar ja, zonder gordel heb je natuurlijk ook veel bewegingsvrijheid.

Dit gaat gelukkig niet op voor Eric Tabak. Eric is al jaren werkzaam als SKO erkend Hoger Veiligheidskundige en is op dit gebied een echte vakman. Eric heeft een achtergrond als Veiligheidskundige bij Corus en heeft daarnaast vele jaren ervaring als auditor van VCA-systemen. Ook wordt hij ingeschakeld als kerndeskundige voor arbodiensten. Onlangs heeft hij besloten het auditen vaarwel te zeggen en zich nog meer op zijn echte vakgebied te richten. Eric is actief betrokken bij de Nederlandse Vereniging Voor Veiligheidskunde.

 

Klaas Ruigewaard

Klaas Ruigewaard is voornamelijk actief als hoger veiligheidskundige op bodemsaneringsprojecten. Klaas (Arbo Advies Ruigewaard) is een autoriteit op dit gebied. Zo heeft Klaas bijgedragen aan de totstandkoming van de publicatie 132 van de CROW.

Naast deze werkzaamheden is Klaas Ruigewaard het aanspreekpunt van Alfa Bureau voor Certificering. Alfa voert onder andere audits uit voor ISO 9001 en VCA.

 

Harry Oude Wolbers

Harry is een vreemde eend in de bijt. Tot op heden houdt hij zich namelijk nauwelijks bezig met zaken als veiligheid, gezondheid of milieu. Maar daar is sinds de kennismaking met Rodenburg & Van der Hoeven verandering in gekomen.

Harry heeft een flinke loopbaan achter de rug. Deze loopbaan begon in het onderwijs, de binding met opleiding & training is er altijd gebleven. Hij heeft als manager ervaring opgedaan met grote reorganisaties bij onder andere Philips (Operatie Centurion), ECT en Imtech. Harry is sinds 1995 betrokken bij het RDA model, een Human Resource Instrument. De toepassingen van dit model zijn divers, onder andere op het gebied van werving & selectie, trainingen en outplacement. Sinds kort wordt er ook gewerkt aan het ontwikkelen van een gehele nieuwe toepassing, namelijk aan RDA & veiligheid.

 

Sander Sieswerda

Steeds vaker verwacht de opdrachtgever een risicogestuurde (project)benadering. Iterfidelis is expert op het gebied van risicomanagement en onderhoudsmanagement binnen grote infrastructuurprojecten.


Copyright © 2024 - Rodenburg & Van der Hoeven | Arbonormen | Kwaliteitsnormen | Milieunormen